Veerle Kuijer

 

Telefoon: +31 6 13268445

E-mail: info@vinoveer.nl

Heb je een vraag?

Stuur mij een mailtje of pak lekker de telefoon. Gastvrije groet,

Veerle

Jaqueline SmitFounder of Dis Donc import
Lees verder
"Veerle is altijd te herkennen aan haar glimlach en ‘Joie de Vivre’. Naast een mooi portfolio heerlijke wijnen waar je uit kunt kiezen, weet zij een advies te geven bij uw persoonlijke smaak. Haar service is accuraat en discreet. Vino Veer is een fijn adres om uw wijnen te bestellen!’"
Mieke LangenhuizenSocial Media Marketing Specialist
Lees verder
"Veerle kan ik van harte aanbevelen! Gedreven en passievol vertelt ze over haar vak. Ze heeft veel kennis in huis en is uitermate prettig in de omgang’"
Marianne SchoonderbeekProgram Director Information Planet, Study Abroad
Lees verder
"Veerle heeft een paar jaar geleden een wijnproeverij gegeven op mijn werk. Haar kennis en enthousiasme werken aanstekelijk. Wij zijn sindsdien vaste klant geworden! Wanneer wij ons menu doorsturen, matcht zij er de passende wijnen bij. Elke keer nét iets anders, zodat het niet alleen voor ons bezoek, maar ook voor onszelf een verrassing blijft. Prijs/kwaliteit is heel goed in balans en dat in combinatie met de snelle service en glimlach, maakt het ons een trouwe klant!"
Morgane SohierMeeting & Event Expert, Botanic Sanctuary Antwerp
Lees verder
"Veerle is een gepassioneerde vrouw die altijd in is voor een leuke babbel over wijn. Naast het delen en het goed kunnen overbrengen van haar kennis, is Veerle de ultieme gastvrouw om thuis heerlijke etentjes te laten organiseren met natuurlijk bijpassende wijnen. Dit is een hele fijne manier om meer te weten te komen over haar fantastische wijnen en champagnes die ze te bieden heeft."
Hessel Van der ValkTalent Acquisition Partner
Lees verder
Veerle heeft mij enorm goed geholpen en heeft de juiste wijnen uitgekozen voor mijn kerstdiner. Super bedankt voor de mooie wijnselectie! Zeker de Amarone viel uitstekend in de smaak!
Lynn van de VorstContent Creator interieur, food & styling
Lees verder
Veerle heeft mij enthousiast en professioneel geholpen met het uitzoeken van wijnen bij de gerechten uit mijn kookboek 'met Lynn de kerst in'.
Vorige
Volgende