"

Het leveren van wijn, is zoveel meer dan alleen de doos voor de deur zetten

"

Wat ik doe

Sinds 2018 ben ik werkzaam als freelance vinoloog. Ik heb voor diverse wijnimporteurs gewerkt, ik ben wijnspecialist geweest bij een wijnspeciaalzaak in Veghel en ik heb gewerkt als sommelier bij een wijnbar in ’s-Hertogenbosch.
 
Uiteraard geef ik wijnproeverijen aan huis en bij bedrijven. Daarnaast rijd ik met mijn Vino Veer auto vol met wijn, rond om restaurants en particulieren te voorzien van mooie kwaliteitswijnen en ben ik altijd in de gelegenheid om leuke relatiegeschenken te maken. Ook sta ik dolgraag te werken op een wijnfestival of op een grote wijnbeurs.
 

Ik vind het geweldig om een bruidspaar te helpen met het vinden van de perfecte wijnen voor de bruiloft. Ik nodig je lekker bij mij thuis uit, zodat we in een relaxte setting alle tijd hebben om een hoop mooie wijnen door te proeven.

Horeca training

Het is belangrijk dat je horecapersoneel begrijpt wat zij schenken. Daarom bied ik horeca trainingen aan. Het is belangrijk dat je personeel zich zelfverzekerd voelt op de werkvloer en stralend iets kan vertellen over wijn.

Zalto glazen

Naast de mooie hoeveelheid flessen wijn en champagne, verkoop ik ook glaswerk.

Een mooie, complexe wijn komt pas écht tot uiting in het juiste glas. Ik vind het heerlijk om voor gasten een mooi gedekte tafel te maken, met daarbij het juiste glaswerk. Ik drink graag mijn wijn uit wijnglazen van Zalto. Zalto glazen zijn mondgeblazen en gemaakt van kristalglas. De glazen zijn vederlicht en flinterdun.
 
Wil jij deze parels ook op tafel hebben staan? Neem hier onder contact met mij op.

Proeverijen

Een wijnproeverij geeft je de gelegenheid om erachter te komen wat je type wijn of wijn stijl nu eigenlijk is. We gaan in op de herkomst van de wijn, het terroir, de wijnmaker(s) en het typische karakter van een bepaald druivenras. Wijn moet karakter hebben en achter iedere fles zit een verhaal, deze vertel ik je heel erg graag. Standaard wijnproeverijen verzorg ik liever niet, graag voldoe ik aan al je wensen, dus laten we samen kijken wat het beste aansluit bij je en zo kunnen we een passende wijnproeverij samenstellen.
 
Wijnproeverijen zijn te boeken vanaf 6-12 personen, mocht de groep groter zijn, dan zal ik zorgen voor goede assistentie. Deze proeverij is te boeken vanaf €39,95 p.p. en zal ongeveer 2 uur in beslag nemen.

Vino vaartjes

Ik werk samen met Piushaven Culinair! Zodra het zonnetje begint te schijnen en het wat mooier weer wordt, is het mogelijk om een wijnproeverij te boeken op een boot. Nieuwsgierig? Stuur mij een bericht!

Relatie geschenken

Wat is nou het gepaste geschenk voor jou en jouw omgeving? Wil jij jouw personeel verwennen met een prachtige fles wijn, of vind je een cadeaubon leuker zodat zij zelf hun favoriete wijn kunnen uitzoeken? Spreek je wensen uit, dan zal ik een mooi relatiegeschenk creëren!