"

Een complexe wijn komt pas écht tot uiting in het juiste glas

"

Europese wijnen

Smaak, dus ook wijn, is persoonlijk. Ik zadel je daarom liever niet op met een lange wijnlijst waar je uit kunt kiezen, maar graag geef ik je persoonlijk advies. 
 
Ik werk met Europese wijnen die gemaakt zijn van druiven die van de eigen wijngaard komen en dus niet elders ingekocht zijn. Deze druiven zijn met zorg en aandacht gekweekt en gesnoeid. De wijn die eruit voortkomt is met liefde en vakmanschap gemaakt door een gepassioneerde wijnmaker. 
 
De wijnen ondergaan een temperatuur gecontroleerd transport naar Nederland. Hierdoor blijft de kwaliteit bewaard en zijn de wijnen in Nederland net zo goed als op het chateau en dus loep en loep zuiver en dat wil zeggen: geen bacteriën! 

Champagne!

Mijn liefde voor champagne is groot! Ik ben ambassadeur van Dis Donc champagne. Ik werk met Jaqueline Smit (eigenaresse van Dis Donc) en ik heb er ondertussen al heel wat ritjes naar deze streek op zitten. Ik werk met hoogwaardige kwaliteit champagnes die altijd biologisch, bio-dynamisch en in bezit zijn van hun eigen wijngaarden. Ook proberen wij jaarlijks een reis naar de Champagne te organiseren waar zowel professionals, maar ook levensgenieters zich voor aan kunnen melden.

Bezorging

Persoonlijk contact vind ik ontzettend belangrijk! In regio Tilburg bezorg ik gratis aan huis. Afhalen op afspraak is ook mogelijk.